Takasago

Takasago Electric, Inc. is gespecialiseerd fabrikant van chemisch inerte miniatuur klepjes en pompjes. Takasago is meer van 50 jaar geleden opgericht in Japan en heeft naast haar Japanse fabriek ook een productiefaciliteit in China. Takasago “Clean Valves” en pompjes worden toegepast in state-of-the art fluid mechanics in analysers in o.a. medische diagnostiek, milieumetingen en kwaliteitscontrole in voedingsmiddelen-,  zuivel- en farmaceutische industrie.
Behalve de eerder genoemde solenoïde klepjes en pompjes, levert Takasago ook knijpklepjes, pneumatische kleppen, miniatuur diafragma pompjes, peristaltische pompjes, piezoelectrische pompjes en plunjer pompjes. Ook manifolds en fluidic chips.

Takasago’s “Clean Valves” worden geproduceerd in een cleanroom. Contaminatie, één van de grootste veroorzakers van uitval bij solenoïde klepjes, wordt hierdoor tot een minimum beperkt. Takasago heeft een aantal innovatieve, gepatenteerde technologieën ontwikkeld, zoals de "Soft Seal" membranen voor vloeistoffen met deeltjes en de "Ventiduct" voor het isoleren van de spoel bij het verpompen van corrosieve vloeistoffen of vloeistoffen met hoge temperatuur.

Stuur ons een bericht of laat ons u terug bellen en wij adviseren voor uw toepassing de meest optimale pomp. De catalogus van Takasago kunt u hier downloaden.